توضیحات
ذرات آردی است که از اندسپرم گندم سخت یا نیمه سخت تهیه شده و دارای ویژگی های مذکور در استاندارد ۱۰۳ سازمان ملی استاندارد ایران می باشد.این آرد بیشتر در تولید فرآورده هایی مانند انواع محصولات خمیری و ماکارونی کاربرد دارد.
| خاکستر(درصد وزنی بر مبنای ماده خشک) | ۰/۶۵۰ |
|---|---|
| رطوبت(حداکثر درصد وزنی) | ۱۴/۲ |
| پروتئین(درصد وزنی بر مبنای ماده خشک) | حداقل ۱۲ |
| گلوتن مرطوب | – |
| اسیدیته(حداکثر) | ۲/۴ |





دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.